Optidee

 

Maak persoonlijk kennis met de nieuwste generatie microvezels. Ik ben zelfstandig Optidee distributeur. Optidee is de leider van alle aanbieders van microvezel producten in de directe verkoop. Bijzondere microvezelproducten op gebied van HOME WELLNESS en LIFESTYLE. Op moderne manier vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen. Met als resultaat een moderne teddypluche OPTIVEZEL met een heerlijk draagcomfort.

Daarnaast zijn er ook de exclusieve artikelen uit ons beddengoed assortiment. Deze artikelen dragen bij in uw nachtrust. U slaapt beter, dieper en rustiger. Zo ontspant u beter van alle dagelijkse bezigheden en eventuele stress. U zult versteld staan als u onze OPTIVEZEL Wellness producten ervaart. Voor u en uw gezin kunt u stap voor stap een Wellness-oase creëren met deze exclusieve artikelen uit ons beddengoed assortiment.

Mocht u meer willen weten over OPTIDEE en onze exclusieve Optivezel producten, neem dan contact met mij op. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden die OPTIDEE u biedt.

Vindt u het leuk om een demonstratie avond bij u thuis te organiseren, dan hoor ik dat graag van u. Als gastvrouw ontvangt sowieso 10% van de avondomzet.

 

Optivezel
Optivezel (hoogste kwaliteit super microvezel) is sinds 2006 actief in Nederland en heeft sindsdien een enorme klantenkring opgebouwd en is het aantal adviseurs erg gegroeid.

Optidee Marketing is de specialist op het gebied van exclusieve, innovatieve microvezel producten.

Er bestaat geen ander bedrijf in Nederland dat zo’n breed assortiment microvezel producten aanbiedt.

 
Optidee heeft 4 productgroepen

  • – Teddypluche
  • – Beddengoed
  • – Huishouden
  • – Beauty

 

U kunt hier de catalogus inkijken/downloaden. U kunt te allen tijde contact opnemen met mij.

 

Voor meer informatie bezoek mijn website.

Wilt u een bijverdienste of een nieuw hoofdinkomen wordt dan distributeur van dit bedrijf met zijn fantastische producten.