Gelaatsmassage

Hoofdpijn, spanning in uw nek of wilt u gewoon lekker ontspannen dan is deze massage de perfecte oplossing. Bij een gelaatsmassage doet niet de volledige hand het werk, maar de vingers en de muizen van de hand doen dit. Hierdoor blijft de druk laag. De massage zorgt voor een goede doorbloeding en stimuleert het afvoeren van de afvalstoffen. Tijdens deze massage worden het gelaat, het nek- en schoudergebied en het decolleté gemasseerd. Duur van de massage is 30 minuten. Kosten hiervoor zijn € 20,- euro.

Natuurlijk kunt u deze massage uitbreiden met bijvoorbeeld een masker. Wilt u een uitgebreide massage dan kunt u kiezen voor de Wellnessmassage.

 

Een basis gezichtsverzorging bestaande uit:
– reiniging
– peeling
– kleimasker
– serum
– gezichts- decolletémassage
– dag- of nachtcreme
Kosten voor deze behandeling zijn € 27,50 euro

Het kleimasker kan vervangen worden door een zeer diepreinigend masker. Voor een behandeling met dit masker betaalt u € 30,- euro.
Voor de behandeling worden producten op basis van pure gestabaliseerde Aloe Vera gebruikt.

Voor een behandeling op basis van Peptiden zijn de kosten € 35,- euro. Peptiden zijn de boodschappers van moleculen op celniveau en verbetert zo de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels. De huid krijgt haar natuurlijke gloed terug. Er wordt voor en na de behandeling een foto van uw gezicht gemaakt zodat u kunt de resultaten van deze behandeling waarnemen.

Voordat u een behandeling neemt, kunt u gebruik maken van de douche/stoomcabine, zodat de poriën geheel geopend zijn en daardoor de ingrediënten van de gezichtsbehandeling beter worden opgenomen. Kosten hiervoor zijn € 5,- euro

Voor de prijzen voor epileren en harsen verwijs ik u naar het Kopje Deelbehandelingen.